2 Mart 2008 Pazar

2 mart 2008 Beykoz1908-Körfez Bld.=2-0

Mac öncesi Körfez Bld'si 38 puanla lider,Beykoz1908'de 37 puan ve mac eksiğiyle ikinci durumdaydı.Maca Beykoz etkili basladı ve oyunu diğer sahaya yıktı.
Macın 30.dakikasında Beykozlu Hüseyin hakeme itirazdan ikinci sarı kartı gördü ve oyun dısı kaldı.Buna rağmen ilk yarının sonuna kadar Beykoz'un etkili atakları oldu ve ilk yarı 0-0 bitti.


İlk yarının sonunda hekeme edilen itirazlar neticesinde hakem sahaya 10 dakika gec cıktı ve ikinci yarı basladı.Beykoz yine etkili ataklar yapıyor,rakibinden bir kisi eksik oynamasına rağmen gol icin diğer kaleye yükleniyordu.



Macın 59.dakikasında hava topu mücadelesinde düsürülen Erhan takımına penaltı kazandırdı ve Körfezli oyuncu Gökhan'ın itirazı sonucunda ikinci sarı kartla oyun dısı kaldı ve iki takımında oyuncuları esitlendi.Bu dakikadan sonra Beykoz'un da skor avantajı bularak geri cekilmesiyle Körfez etkili bir oyun cıkardı ancak gole ulasamadı.

Macın 80.dakikasında bulduğu kontra atakla gole ceviren Beykoz durumu 2-0'a getirdi.Uzatma dakikalarında gole giden oyuncuyu düsüren Körfezli Ender oyun dısı kaldı ve mac 2-0 Beykoz'un üstünlüğüyle sona ererek,Beykoz tekrar liderliğe yükseldi.